Al meer dan een eeuw zorgt KPN in Nederland voor verbinding.

Met een top netwerk dat klaar is voor 5G, kunt u vertrouwen op supersnel, betrouwbaar en veilig internet. Vanwege onze voordelige prijsafspraken met KPN profiteert u van een aanzienlijke korting op de abonnementen van KPN Zakelijk Mobiel.

KPN Zakelijk Mobiel

Zorgeloze telefonie voor grootzakelijk gebruik

Is uw bouwbedrijf groter dan 30 medewerkers dan helpen we u graag met een offerte op maat. Als Bouwend Nederland-lid profiteert u van unieke ledenvoordelen waarmee u uw vaste lasten voor de komende jaren kunt verlagen. Zo kunt u door onze prijsafspraken met KPN vertrouwen op het beste netwerk van Nederland tegen zeer voordelige tarieven. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we graag uw wensen.

Advies op maat >>
Logo Bouwend Nederland


Data Delen

U deelt bij alle abonnementen gratis data met al uw collega’s. Het dataverbruik van de abonnementen van uw medewerkers wordt met elkaar gebundeld. Zo houdt u grip op de kosten en voorkomt u onvoorspelbare uitgaven. Hoe dit precies werkt leggen we uit in onderstaand rekenvoorbeeld.

Rekenvoorbeeld gedeeltelijk Data Delen
In dit voorbeeld delen alleen de abonnementen met 5GB hun data. Het 2GB abonnement valt daarbuiten waardoor al snel buitenbundelkosten ontstaan.

Rekenvoorbeeld volledig Data Delen
In dit voorbeeld delen alle abonnementen hun data. De abonnementen hebben alle 3 een gelijke databundel. De kosten zijn zo beter voorspelbaar.

De voordelen op een rij

Data delen

Het dataverbruik van de abonnementen van uw medewerkers wordt met elkaar gebundeld. Zo houdt u grip op de kosten en voorkomt u onvoorspelbare uitgaven.

Altijd goed bereikbaar

KPN geeft het zakelijke verkeer altijd voorrang op het consumentenverkeer. Zo bent u altijd  en overal goed bereikbaar.

Eenduidige einddatum

Het is mogelijk om meer abonnementen toe te voegen aan uw contract die lopen tot aan de eerder overeengekomen einddatum.

Vanaf 30 nummers

De meest flexibele oplossing voor bedrijven met een specifieke telecom behoefte.

Abonnementen opheffen

U mag kosteloos jaarlijks 25% van uw abonnementen opheffen.

KPN Hotspots voor onderweg

Gebruik onderweg overal gratis internet, dankzij meer dan 1 miljoen KPN Hotspots.

Dit is wat onze klanten zeggen

Waarom kiezen voor Bouwend Nederland Telefonie?

Onafhankelijk advies

Bouwend Nederland Telefonie is niet afhankelijk van 1 telecomprovider. We zoeken altijd de beste aanbieding zodat u nooit  teveel betaalt. Laat uw gegevens achter en we bellen u terug wanneer het u uitkomt. Daarna sturen we u een vrijblijvend voorstel.

Al 2.000 bedrijven gingen u voor

Al 25 jaar zorgen we met een team van 20 medewerkers ervoor dat het hart van de Nederlandse economie bereikbaar is. Kiest u voor Bouwend Nederland Telefonie? Dan kiest u voor de beste prijs zonder in te leveren op service en kwaliteit.

  • Plan een adviesgesprek

    Wij helpen u met het maken van de beste keuze.

  • Al 25 jaar de beste prijs voor het MKB
  • Korting door collectieve inkoop
  • Altijd eerlijk advies

Of bel ons zelf: 0348–49 50 51
(ma-vr 09.00-17.00 uur)