“Al sinds de opkomst van de mobiele telefonie zijn wij deelnemer bij Bouwend Nederland Telefonie. Het advies en de service is in die jaren altijd goed geweest, daar hecht ik veel waarde aan.”

Michel Jonkman, Chef Materieel K_Dekker

“De wereld van de mobiele telefonie is de laatste jaren enorm veranderd, ook voor ons. Waar de gesprekskosten vroeger onze grootste kostenbron was is dat tegenwoordig de data. Wij hebben een enorm groot data verbruik, mede doordat wij op onze bouwplaatsen gebruik maken van 4G internet. De kwaliteit van het netwerk staat bij ons voorop, een stabiele verbinding is van essentieel belang.

Wij doen al jaren heel fijn zaken met Bouwend Nederland Telefonie! De prijs-kwaliteit verhouding is altijd goed geweest maar ook de uitstekende service mag niet vergeten worden. Problemen worden snel opgelost en vragen beantwoord, zo hoort het!”

“Mijn contactpersoon bij Bouwend Nederland Telefonie nam echt de tijd om naar me te luisteren en verschillende mogelijkheden met me door te spreken.”

Lillian Hoed, projectmanager Hendrikse Wegenbouw

“We kregen een mooie aanbieding van Bouwend Nederland Telefonie om de overstap van ISDN naar VoIP te maken. We hadden al een aantal aanbiedingen van telecom aanbieders liggen, maar het persoonlijke contact met de Bouwend Nederland Telefonie gaf ons de doorslag. Ik ben geen telecomspecialist en we moesten er dus op kunnen vertrouwen dat er een goede oplossing zou komen. Je wil niet achterblijven met een haperende lijn of locaties die niet bereikbaar zijn.

 We zijn ondertussen overgestapt en alles werkt naar behoren. Ik heb me wel verkeken op de tijd die het kost om dit project te begeleiden. Dus een tip voor bedrijven die vaste telefonie moeten implementeren: verkijk je daar niet op. Een goede voorbereiding is het halve werk en ook na de implementeren is er nog tijd nodig om alles te optimaliseren.”

“We zijn al jaren klant bij Bouwend Nederland Telefonie. Ons vaste aanspreekpunt is goed bereikbaar en kan snel schakelen. Hij spreekt onze taal en lost problemen snel op.”

ntp

Bert Jonker, financieel directeur NTP

“In Bouwend Nederland Telefonie hebben we de telefoniepartij gevonden die bij ons past. Ons vaste aanspreekpunt is goed bereikbaar en kan snel schakelen. Hij spreekt onze taal en lost problemen snel op. We hebben 350 mobiele en vaste aansluitingen, dus die samenwerking moet gewoon goed zijn.

We houden de prijzen in de markt regelmatig in de gaten en hebben elkaar daarin telkens kunnen vinden. Dat zit ook in flexibiliteit: we hebben nu bijvoorbeeld 1 grote databundel waar iedereen uit kan putten. De keuze voor een nieuwe partij brengt altijd wat onzekerheid met zich mee: je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt. Van Bouwend Nederland Telefonie weet ik zeker: ze staan dicht bij de klant.”